Met ons Laadpas Abonnement: altijd klaar voor de Belastingdienst!

Parkeerkosten aftrekbaar bij de Belastingdienst

Heeft u een abonnement bij MKB Brandstof voor een laadpas? Dan is het goed om te weten dat u de parkeerkosten die u maakt voor het opladen van uw elektrische auto kunt aftrekken bij de Belastingdienst.

Parkeergeld dat je betaalt om je elektrische auto op te laden, is namelijk fiscaal aftrekbaar. Dit geldt alleen als je een abonnement hebt bij MKB Brandstof en gebruik maakt van hun laadpas. U kunt dit bedrag verrekenen in uw belastingaangifte of in de aangifte inkomstenbelasting.

Om de parkeerkosten in mindering te brengen op uw belastingaangifte, moet u wel aan bepaalde voorwaarden voldoen. U moet bijvoorbeeld eigenaar zijn van een elektrische auto en gebruik maken van de MKB Brandstof Laadpas. Daarnaast moet u alle bonnetjes bewaren die bewijzen dat u parkeergeld heeft betaald voor het opladen van uw auto. Bewaar daarom altijd de bonnetjes die u ontvangt als bewijs dat u parkeergeld heeft betaald met behulp van onze laadpas.

Als u alle bonnetjes bewaart, kunt u gemakkelijk aantonen dat u parkeerkosten heeft gemaakt en recht heeft op fiscale aftrek. De Belastingdienst zal dan in staat zijn om dit bedrag af te trekken van de belasting die u verschuldigd bent. Zo kunt u profiteren van fiscale voordelen door gebruik te maken van onze laadpas abonnement!

Kom nu naar mkb-brandstof.nl en ontdek hoe u met een abonnement op onze laadpas uw parkeerkosten kunt aftrekken!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *