Als boekhouder in Alkmaar is het onze taak om de financiële administratie van onze klanten te beheren en te verzorgen. Wij begrijpen dat dit gepaard gaat met vertrouwelijke informatie en daarom vinden wij privacy erg belangrijk.

Wij garanderen dan ook dat alle persoonlijke informatie veilig wordt opgeslagen en alleen wordt gebruikt voor het uitvoeren van onze diensten. Hierbij houden wij ons aan de geldende wet- en regelgeving op het gebied van privacy, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Wij zullen persoonlijke informatie nooit delen met derden, tenzij dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van onze diensten of wanneer wij hier wettelijk toe verplicht zijn. In deze gevallen zullen wij altijd eerst toestemming vragen aan de betreffende persoon.

Daarnaast hebben wij passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonlijke informatie te beschermen tegen verlies, diefstal of onrechtmatig gebruik. Zo maken wij onder andere gebruik van beveiligde servers en hebben alleen geautoriseerde medewerkers toegang tot deze informatie.

Mocht u vragen hebben over onze privacyverklaring of hoe wij omgaan met persoonlijke informatie, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en zullen er alles aan doen om uw privacy te waarborgen.

Wilt u ook uw financiële administratie in vertrouwde handen laten beheren? Neem dan nu contact op met onze boekhouder in Alkmaar en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Wij garanderen een veilige en betrouwbare omgang met uw persoonlijke informatie. Klik hier om contact met ons op te nemen.